Proizvodi

100% hrvatsko

U ponudi imamo

  • Svježe meso
  • Suhomesnati proizvodi
  • Polutrajni proizvodi
  • Vakumirani proizvodi
  • Usluga pečenja

U jednom od najsuvremenijih pogona za proizvodnju mesa Bebrinka d.o.o., proizvodi se svježe meso šest različitih vrsta. Živu stoku nabavljamo isključivo od domaćih proizvođača na području Slavonije i Baranje koja je uzgojena na tradicionalan način, jer znamo da je za kvalitetno meso potrebna kvalitetno uzgojena svinja. Također imamo i vlastiti uzgoj junadi, te sami proizvodimo svoju hranu za živu stoku. Od svježeg mesa u ponudi imamo svinjetinu, prasetinu, govedinu, teletinu, junetinu i janjetinu.

Naši suhomesnati proizvodi proizvode se na tradicionalni slavonski način od najkvalitetnijih komada mesa uz dodatak začina i domaće mljevene paprike. Za naše suhomesnate proizvode, koristimo meso domaćih proizvođača na području Slavonije i Baranje. U našoj ponudi suhomesnatih proizvoda pronađite kulin, kulinovu seku, suhu kobasicu, slaninu, suhi vrat, šunku, peku, čvarke i još mnogo toga.

Naši polutrajni proizvodi, proizvedeni su od kvalitetnog mesa domaćeg porijekla, prodimljeni, pečeni ili obareni. Neka Vaše nepce osjeti pravi gastronomski užitak uz naše kranjske kobasice, hrenovke, debrecinke, narodne, krvavice, švargle, slaninske, jeger, goveđe, ćevape, tirolske, posebne, šunke u ovitku, mortadele i još puno ostalih proizvoda.

Najjednostavniji način za čuvanje suhog mesa i polutrajnih proizvoda je vakumiranje. Kada je meso vakumirano, ono može podnijeti i nešto više temperature pa ih možete držati i u smočnici. Ipak, najidealnije rješenje je da pokušate naći neko tamno i hladnije mjesto na kojem ćete pohraniti meso. Od naših vakumiranih proizvoda u ponudi imamo gotovo sve suhomesnate i polutrajne proizvode.

U našim mesnicama nudimo Vam besplatnu uslugu pečenja mesa kojega ste kupili kod nas. Vaš ručak pripremamo od početka do kraja, od svježeg mesa do pečenog mesa na Vašem stolu, stojimo Vam na raspolaganju.

Istaknuti proizvodi

Preporučamo za Vas

Svi naši proizvodi rezultat su sustavnog ulaganja s ciljem proizvodnje visokokvalitetnih proizvoda. Poseban naglasak dajemo proizvodnji poznatih i tradicionalnih slavonskih suhomesnatih proizvoda. Našu ponudu pogledajte dolje.

5/5

Kobasica

5/5

Kulin

5/5

Slanina